Aki többet tud, az többet arat

Előrejelezzük növényeid betegségeit, hogy időben kezelhesd a problémát.

Naponta két zsemle árából!

Abban segítünk, hogy te is okosgazda lehess

Mert minden gazda megérdemli ennek előnyeit

Hiszünk benne, hogy a magyar mezőgazdaság jóval többre képes mostani teljesítményénél, és tudjuk, hogy ezzel te is tisztában vagy. A jobb eredményekhez elhivatott gazdálkodókra, és hazai igényekre fejlesztett, okos eszközökre egyaránt szükség van. Ha te kellően elhivatottnak érzed magad, eszközünk pont neked való!

Ezért három év munkájával kifejlesztettünk egy költséghatékonyan üzemeltethető környezeti adatgyűjtő eszközt, aminek segítségével folyamatosan monitorozhatod növényeidet: hőmérsékletet, páratartalmat és napfénymennyiség mérhetsz. Ezen adatok alapján pedig rendszerünk előre jelzi a betegségeket.

Kezdd el most a modern gazdálkodást!

Ha nem veszed komolyan a mezőgazdaságban zajló technológiai fejlődést, akkor lemaradsz. És ezzel nem csak saját helyzetedet nehezíted meg, de közvetve a teljes magyar mezőgazdaság életképességét is veszélybe sodrod. Ezért kérünk, hogy most állj meg egy pillanatra, és gondold végig, hogy valóban mindent megteszel-e hatékonyságod javításáért. Ha pedig úgy érzed, hogy lenne még hova fejlődni, akkor itt az alkalom. Rendeld meg ma, és holnapra kiszállítjuk!

Agribit csomag

59.990 Ft

 • 12 betegség figyelése
 • 1 db Agribit fejegység
 • 1 éves Agribit Platform használat
 • Korlátalan terméktámogatás
 • Ingyenes házhozszállítás

Vagy

Búcsúzz el tőlük:

 • Szárrozsda
 • Sárgarozsda
 • Vörösrozsda
 • Lisztharmat
 • Peronoszpóra
 • Golyvásüszög
 • Szemfoltosság

Ha pedig te olyan betegség előrejelzésére keresel megoldást, amit nem látsz a listán, ne csüggedj, csak vedd fel velünk a kapcsolatot és megtanítjuk rendszerünket az általad kért betegség felismerésére is!

Verhetetlen garanciákkal

2 év műszaki garancia

Ha eszközöd elromlik, vagy úgy látod, hibás adatokat küld, esetleg csak gyakoriak az adatkimaradások, küldd vissza hozzánk és mi 3 nap alatt teljesen ingyen megjavítjuk

30 napos teszt garancia

Ha nem vagy elégedett a általunk nyújtott szolgáltatással, jelezd ügyfélszolgálatunkon 30 napon belül, és visszafizetjük a teljes összeget

99%-os rendelkezésre állás

Rendszerünk 10 percenként továbbít adatokat szerverünkre. Így mindig valósidejű adatokat láthatsz. Annak az esélye, hogy rendszerünkben bármi késlekedés legyen, 1% alatti.

Gazdáknak tervezve: Az Agribit Platform

Az Agribit Platform csak ügyfeleink számára érhető el. A sikeres megrendelés után azonnal létre is hozzuk fiókodat az általad megadott e-mail címmel. Az ideiglenes belépést engedő linket szintén erre az e-mailcímre fogjuk elküldeni neked. Ne ijedj meg, sok konkurens termékkel szemben az Agribit Platform egyszerűen kezelhető, és 100%-ig magyar nyelvű.

Te leszel a környék legmodernebb gazdája

Az regisztrációs e-mailben levő linkre kattintva egyből beléphetsz az Agribit Platformra. Ismerkedj meg vele, jelöld be területeidet, és tervezd el, hova fogod kihelyezni eszközeidet, ugyanis pár munkanappal később a rendeléskor megadott címre viszi ki az MPL/GLS futárszolgálat. A rajta levő kódot csak írd be fiókodban az adatmalac mezőbe, és már össze is párosítottad az eszközt.

Semmi más dolgod nem maradt, mint kihelyezni a kiszemelt helyre (ebben segít a csomagban mellékelt útmutató is), és várni egy picit, hogy elkezdjenek gyűlni az adatok. Hamarosan magától életre kel fiókod, és az általad beállított értékeknek megfelelően riasztani fog, ha bármiféle veszélyt, vagy határérték túllépést észlel, így még idejében közbe tudsz avatkozni.

Az alábbi videónkon bemutatjuk neked, hogy néz ki az Agribit Platform. A baloldali menüből tudod elérni és beállítani értesítéseidet, itt tudod lekérdezni az Adatmalacok állapotát, manuálisan visszanézni mérési eredményeidet. A területeidnél tudod berajzolni, hogy mely területeken gazdálkodsz, így még pontosabban megismerhetjük igényeidet. A dokumentumok menüpontban töltheted le számláidat, a fiókadatoknál pedig beállíthatod számlázási adataidat és elérhetőségeidet.

Hatékony

A legfontosabb a modern gazdálkodásban a hatékonyság

Adat alapú

Így a drága döntéseket többé nem megérzések alapján kell meghoznod

Lokális

A te területeden rögzített talaj és levegő adatokkal dolgozunk

Precíziós

Az első logikus lépés a precíziós gazdálkodás felé az, ha elkezded monitorozni a környezetet

Gazdaságos

Az Agribit lehetőséget nyújt a precíziós mezőgazdaság alkalmazására akár már 20 hektáron gazdálkodóknak is

Automatizált

Az Agribit eszközök kihelyezését követően semmi dolgod nincsen, csak figyelni

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudjuk, hogy nem létezik olyan weboldal, amin minden kérdésedre leírják a választ. Ezért ha bármi olyan kérdés, vagy kérés merült fel benned a fenti leírások végigböngészése után, amit szeretnél eljuttatni hozzánk, akkor ne szalaszd el ezt a remek alkalmat arra, hogy kapcsolatba lépj velünk!

Minél több adatot adsz meg, annál biztosabban tudunk válaszolni a felmerülő kérdéseidre. Bármilyen megkeresésre általában 24 órán belül reagálunk is!

+36