Aki többet tud, az többet arat

Kérj ingyenes értesítést az általad művelt területek növényvédelmi előrejelzéseire!

+ + =

Abban hiszünk, hogy a technológia célja megkönnyíteni a gazdák életét

A technológia és a növénytermesztés szimbiózisa

A magyar mezőgazdaság jóval többre képes mostani teljesítményénél, és tudjuk, hogy ezzel te is tisztában vagy. A jobb eredményekhez elhivatott gazdálkodókra, és hazai igényekre fejlesztett, okos megoldásokra egyaránt szükség van.

Ingyenes szolgáltatásunkkal most annak lehetőségét hoztuk el neked, hogy a környezetedben elérhető adatok alapján megbecsülhesd, hogy mikor milyen növényvédelmi feladatokra kell felkészülnöd. Iratkoz fel most a Agribit értesítőre és használd ki a technológia előnyeit!

Szánj rá csak fél percet!

Regisztráld be első földterületedet!

Sikeres feliratkozás

Ha szeretnéd, további területeidet is hozzáadhatod a listához

Add meg egy területed adatait!

Az összes mezőt ki kell töltened és el kell fogadnod az ÁSZF-et.
Néhány fontos információ

Adataidat szabályzatunknak megfelelően, biztonságban tároljuk, harmadik félnek oda nem adjuk, és kérésedre bármikor töröljük.

Figyelem: rendszerünk pontossága nagymértékben függ a környezetedben elérhető adatoktól, így nem tudjuk minden esetben garantálni a biztos előrejelzést.

Ha pontosabb adatokat szeretnél gyűjteni területedről, akkor az Agribit Adatmalac pont neked való! Kattints ide és tudj meg róla többet!

Precíziós

Szoftverünk a közeledben elérhető időjárási adatok előzményeit vizsgálja

Adat alapú

Így a drága döntéseket többé nem megérzések alapján kell meghoznod

Automatizált

Felügyeletünk a háttérben teljesen automatikusan fut és e-mailben értesít

Gyakran ismételt kérdések

#1- Hogyan működik az előrejelzés?

Rendszerünk először is begyűjti a közeledben lévő, publikus hozzáférésű meteorológiai állomások adatait, majd ezek egyhetes figyelése után elkezdi kiszámolni az egyes betegségek kialakulásának valószínűségét. Amennyiben egy 70%-osnál nagyobb valószínűségű faktort talál, e-mailben értesít.

#2 - Mennyire megbízható az előrejelés?

Minden számítás annyira megbízható, amennyire a kiindulási adatok. Ez részben szerencse kérdése is lehet, hisz egyáltalán nem biztos, hogy a hozzád legközelebb levő mérési pont adatai a te területedéivel megegyeznek. Ezért ha pontosabb eredményeket szeretnél elérni, kattints ide!

#3 - Hogyan lehet pontosabb a rendszer?

Ahogy az előző pontban is olvashattad, rendszered pontosabbá tételéhez pontosabb adatokra van szükséged. Ehhez kifejlesztettünk egy olyan eszköt, amit kevesebb, mint napi 100 forintból fenn tudsz tartani, és a lehető legpontosabb környezeti adatokat fogja a te területedről rendszerünkbe táplálni.

#4 -Milyen betegségekre kapok riasztást?

Rendszerünket folyamatosan tanítjuk, így az előrejelehető betegségek köre attól is függ, hogy ügyfeleink milyen növények esetében fogják bevetni a technológiát. Jelenleg a következő betegségeket tudjuk kellő megbízhatósággal előre jelezni: szárrozsda, sárgarozsda, vörösrozsda, lisztharmat, peronoszpóra, golyvásüszög ,szemfoltosság

Legérdekesebb szakcikkeink

GPS, GLONASS, Galileo és ami mögötte van

A GPS-ről nyilván hallottál már, és talán még a GLONASS-t is ismered. De vajon azt tudod-e melyik a pontosabb, és miért? És azt tudtad, hogy hamarosan érkezik az EU saját helymeghatározó rendszere.

Olvasd el!
5 agrárcég, akik meghatározzák a jövőnket

Minden területen van egy-két kiemelkedő vállalat, akik hazánkban és az EU-ban is óriási hatással lesznek a következő 10 év trendjeire. Őket mutatjuk be most neked!

Olvasd el!
Ki birtokola a mezőgazdasági adatokat?

A mezőgazdaságban, ahogy szinte ma már minden iparágban, az adat az új olaj. Iparágunkat megelőzve itthon az elsők között próbáljuk megválaszolni a fő kérdést, hogy kié az adat, és kié az információ?

Olvasd el!

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudjuk, hogy nem létezik olyan weboldal, amin minden kérdésedre leírják a választ. Ezért ha bármi olyan kérdés, vagy kérés merült fel benned a fenti leírások végigböngészése után, amit szeretnél eljuttatni hozzánk, akkor ne szalaszd el ezt a remek alkalmat arra, hogy kapcsolatba lépj velünk!

Minél több adatot adsz meg, annál biztosabban tudunk válaszolni a felmerülő kérdéseidre. Bármilyen megkeresésre általában 24 órán belül reagálunk is!

+36

Hasznos információk

ÁSZF

Adatvédelem

© Copyright 2019 Agribit

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.