Ha ezen az oldalon jársz, az azt jelenti, hogy valamelyik kollégánkkal már találkoztál.

Görgess lejjebb

Így biztosan tudod is, miről szól az Agribit

Agribit műhold

Ezért nem is untatunk a részletekkel. (Ha valamit elfelejtettél volna, itt elolvashatod, mit is fejlesztettünk ki pontosan.) Ehelyett létrehoztunk neked egy speciális ajánlatot, amit csak itt érhetsz el. Ehelyett létrehoztunk neked egy speciális ajánlatot, amit csak itt érhetsz el.

Agribit Plus

Az Agribit Plus akció keretében most minden szolgáltatási csomagunkat a nála eggyel kisebb csomag áráért kaphatod meg. Tehát a csomagok árai így néznek ki:

Légy a környék legmodernebb gazdája

Alap csomag
Helyspecifikus adatgyűjtés

Adatmalaccal az intelligens előrejelzésekért.

 • Minden, ami a Starter csomagban van, és:
 • Valósidejű hőmérséklet és páratartalom mérés
 • Helyspecifikus betegségelőrejelzés
 • Adatok begyűjtése óránként
Gazdaságos csomag Legnépszerűbb
Egészítsd ki a rendszer talajszondával!

Talajnedvesség és talajhőmérséklet méréssel még pontosabb!

 • Minden, ami az Alap csomagban van, és:
 • Talajnedvesség mérés 40 cm mélységig
 • Talajhőmérséklet mérés 3 mélységben
Profi Csomag
Azoknak, akik mindenből a legjobbat szeretik

Sűrített adatküldés, profi személyzet

 • Minden, ami a Profi csomagban van, és:
 • Adatfrissítés 10 percenként
 • Személyes konzultáció akár havonta
 • Bármikor hívható ügyfélszolgálat

Az adat az új olaj. Akarsz adatmilliomos lenni?

Mi ugyanis ebben segítünk a kis- és közepes gazdaságoknak. Persze ehhez neked is kell tenned, hisz az adat önmagában csak olyan mint a nyers kőolaj. Ami az igazán nagy kincs, az a belőle nyerhető információ. Ha szeretnél elindulni a kincskeresésen, és szemed előtt máris gazdaságod egy modernebb változata lebeg, akkor csapjunk is bele a lecsóba!

Első lépésként hozz létre magadnak egy fiókot, ami 14 napig teljesen ingyenes, és majdnem minden funkciót el tudsz érni benne. Az alábbi ábrán láthatod, milyen egyszerű lesz berajzolnod területeidet! Kattints ide, és kezdd el most!

Kinek ajánljuk?

Az Agribit Platform tökéletesen alkalmas kis kertészetek, szántóföldek, gyümölcsösök és szőlőültetvények vegetációs indexének nyomkövetésére és várható termésének előrejelzésére. Elemezheted magad is a lekérhető műholdképeket, vagy kérhetsz szakértői segítséget is tőlünk az adatok elemzéséhez.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudjuk, hogy nem létezik olyan weboldal, amin minden kérdésedre leírják a választ. Ezért ha bármi olyan kérdés, vagy kérés merült fel benned a fenti leírások végigböngészése után, amit szeretnél eljuttatni hozzánk, akkor ne szalaszd el ezt a remek alkalmat arra, hogy kapcsolatba lépj velünk!

Minél több adatot adsz meg, annál biztosabban tudunk válaszolni a felmerülő kérdéseidre. Bármilyen megkeresésre általában 24 órán belül reagálunk is!

+36

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.