Aki többet tud, az többet arat

Automatikus zónatérkép készítés fél óra alatt akár 100 műholdkép feldolgozásával hektáronként egy kávé áráért

Légy te is Gondos Gazda

Sokak számára a precíziós mezőgazdaság csak a GPS technológiát jelenti, mások számára pedig egyenesen a képen látható csodákat. Ám messze több ennél. Az Agribitet azért hoztuk létre, hogy a kisebb területeket megmunkáló gazdák is kamatoztathassák a modern technológiákat. Az Agribit segítségével egyszerűen hozzáférhetsz olyan aranyat érő adatokhoz és eszközökhöz, amiket felhasználva hozamnövekedést és költségmegtakarítást érhetsz el.

Precíziós

Az Agribit az első logikus lépés a precíziós gazdálkodás felé kis területek esetén is

Műholdas

Területed állapotának felmérése során több száz műholdképet használunk fel

Automatizált

Az Agribit műholdképelemzője teljesen automatikusan lefut és e-mailben értesít

Zónatérképen láthatod azt, ami a szemnek láthatatlan

Automatikus zónatérkép készítés

A zónatérkép lényegében egy olyan grafikon, ami megmutatja területed gyengepontjait. Az alábbi ábrán elég egyértelműen beazonosíthatóak a sárga színnel jelölt gyengébb területek. Ha ennek ismeretében csak a műtrágyafelhasználásodat gondolod át még egyszer, már megérte az árát. Ha pedig a vetésnél is figyelembe veszed az eredményeket, még nagyobb megtérülést várhatsz.

Agribit műhold

Ezen az aloldalon most az elsők között próbálhatod ki saját fejlesztésű, Agribit Watch műholdkép elemző szoftverünket, mellyel az elmúlt 3 évben területed felett készült műholdképeket elemezzük ki neked automatikusan. Ne ijedj meg, nincs szükséged bonyolult szoftveres ismeretekre, mindössze területedet kell berajzolnod egy térképen, és rendszerünk varázslatos módon elvégzi az elemzést hektáronként 500 Forintért. Ha érdekel a dolog, a gyors regisztrációhoz használd Facebook fiókodat! A lenti gombra kattintás még semmilyen kötelezettséggel nem jár, próbáld hát ki bátran!

100% garancia - nincs mit veszítened

Amennyiben zónatérképed megrendelése után úgy érzed, nem tudtunk új információval szolgálni, csak írj nekünk egy e-mailt a hello@agribit.hu címre, és kérdés nélkül visszatérítjük a bankkártyás tranzakció összegét.

Te leszel a környék legmodernebb gazdája

De ne ezért csináld, hanem mert megéri

Nézzük, mire tudod használni elkészüld zónatérképedet

Célzott tápanyagutánpótlás

Biztosan ez a leggyorsabban hasznosítható előny, ha rendelkezel egy alap zónatérképpel területedről, ugyanis első ránézésre azt biztosan fogod látni, hogy növényeid mely zónákban hoznak jobb és rosszab eredményeket, így azt is megbecsülheted, hol kell jobban odafigyelned a tápanyagutánpótlásra.

Célzott talajmintavétel

Annak, hogy egy adott területen növényeid rosszabbul teljesítenek, természetesen ezer és egy oka lehet, így érdemes a kialakult zónákból egy-egy talajmintát venned, és elemeztetned. Ha pedig már amúgy is elő van írva, nem az lenne a legjobb, ha hasznát is vennéd?

Gengyepontok megtalálása

Ez a felhasználási lehetőség természetszerűleg összefügg az előző kettővel. Ám előfordulhat, hogy a talajmintavétel nem hoz különösebben rossz eredményt egy egyébként gyengén muzsikáló részről. Ilyenkor a zónatérkép hívja fel figyelmedet rá, hogy az adott területen valami történik.

Beavatkozások ellenőrzése

Vegyük azt az ideális esetet, hogy mindent úgy csinálsz, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, de szeretnél meggyőződni róla, hogy például a célzott tápanyagutánpótlás tényleg megtette a hatását. Ilyenkor a legegyszerűbb, ha készítesz egy új zónatérképet, és összeveted a régivel.